foto

Michael Stipe

  • nar. 4.1.1960 (59 let)
    Decatur, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 R.E.M.: When the Light Is Mine - The Best of the I.R.S. Years 1982-1987
2005 R.E.M.: When in Rome (TV film)
The Work of Director Mark Romanek (video kompilace)
2003 Best of R.E.M.: In View 1988-2003, The (video kompilace)
1999 Olive, the Other Reindeer (TV film)
1996 Color of a Brisk and Leaping Day
1995 R.E.M.: Rough Cut (TV film)
1991 R.E.M.: This Film Is On (video kompilace)
1987 Arena Brains

TV seriály

2001 Simpsonovi (TV seriál)
Homer barmanem (S13E03)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1994 Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)

Dokumentární

2018 Boy Howdy: The Story of Creem Magazine
2017 Jim & Andy: The Great Beyond
2014 R.E.M. by MTV
2013 12-12-12
2009 Rock and Roll Hall of Fame Live: Sweet Emotion (koncert)
Shadow Play: The Making of Anton Corbijn
This Is Not a Show: Live at the Olympia in Dublin
2008 6 Days
One Giant Leap 2: What About Me?
Patti Smith: Sen o životě
2007 Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
Kapitán Mike křižuje Ameriku
2006 New York Dolls: On the Lip
2005 100 Greatest Albums, The (TV film)
Live 8 (koncert)
NotNa
The Work of Director Stéphane Sednaoui (video kompilace)
2004 Fahrenheit 9/11: A Movement in Time (TV film)
National Anthem: Inside the Vote for Change Concert Tour (TV film)
Natural Heroes (TV seriál)
R.E.M.: Perfect Square (koncert)
2002 1 Giant Leap
2001 Stop for a Minute (TV seriál)
1999 Making the Video (TV seriál)
REM: Uptake (TV film)
1998 Hollywood Aids (TV film)
Meeting People Is Easy
1997 Anthem
Behind the Music (TV seriál)
1996 R.E.M.: New Adventures in Hi-Fi Stereophonic on Film
RoadMovie (koncert)
1995 R.E.M. Parallel (video kompilace)
1993 Rock and Roll Inaugural Ball (TV film)
1990 Time Capsule
Tourfilm: R.E.M.
1989 Unplugged (TV seriál)
1987 Athens, Ga. - Inside/Out
R.E.M.: Succumbs

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2007 Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 Feeding the Beast: The 24-Hour News Revolution (TV pořad)
The Culture Show (TV pořad)
2003 Enough Rope with Andrew Denton (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Junior Eurovision Song Contest (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 We Know Where You Live (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
Panel, The (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
1993 MTV Video Music Awards 1993 (TV pořad)
Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1984 Musik Convoy (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2001 R.E.M - Imitation of Life (hudební videoklip)
1993 R.E.M. - Everybody Hurts (hudební videoklip)
1992 R.E.M. - Man On The Moon (hudební videoklip)
1991 R.E.M. - Shiny Happy People (hudební videoklip)
R.E.M.: Losing My Religion (hudební videoklip)
1990 R.E.M.: Pop Screen (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Dokumentární

2001 Stop for a Minute (TV seriál)
1990 Tourfilm: R.E.M.
1987 R.E.M.: Succumbs

Hudební videoklipy

1990 R.E.M.: Pop Screen (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2012 R.E.M. - Blue (hudební videoklip)
1992 R.E.M. - Man On The Moon (hudební videoklip)
1991 R.E.M. - Shiny Happy People (hudební videoklip)
R.E.M.: Losing My Religion (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace