foto

Ron Jones

  • nar. 7.7.1954 (65 let)
    Kansas City, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)
1990 Real Bullets
1988 Chyba znamená smrt
1987 DuckTales: Treasure of the Golden Suns (TV film)
Konečný úder
Warlords of Hell
1986 Smrtící hledání
Unesená
1985 Naked Vengeance

TV seriály

2016 Griffinovi (TV seriál)
The Heartbreak Dog (S14E16)
2014 Griffinovi (TV seriál)
The Most Interesting Man in the World (S12E17)
Herpe, the Love Sore (S12E16)
Secondhand Spoke (S12E15)
další epizody (5)
2013 Griffinovi (TV seriál)
Christmas Guy (S12E08)
Life of Brian (S12E06)
A Fistful of Meg (S12E04)
další epizody (7)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Nad dopisy diváků (S10E22)
Peter a čajové hnutí (S10E21)
Experiment (S10E17)
další epizody (6)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Amišská lekce (S10E07)
Návrat ztraceného syna (S10E06)
Časový paradox (S10E05)
další epizody (9)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Cesta na Severní pól (S09E07)
Umíš mě uzemnit, Baby (S09E05)
Welcome Carter se kaje (S09E03)
další epizody (9)
2009 Americký táta (TV seriál)
Stan Time (S05E09)
Griffinovi (TV seriál)
Business Guy (S08E09)
Dog Gone (S08E08)
Jerome Is the New Black (S08E07)
další epizody (11)
2008 Americký táta (TV seriál)
Pulling Double Booty (S05E06)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
Choosy Wives Choose Smith (S05E04)
další epizody (7)
Griffinovi (TV seriál)
Nový Brian (S07E05)
Někdejší život Briana (S06E11)
Mcmrtvice (S06E08)
2007 Americký táta (TV seriál)
The Most Adequate Christmas Ever (S04E08)
42-Year-Old Virgin (S04E06)
Haylias (S04E05)
další epizody (10)
Griffinovi (TV seriál)
Peterova dcera (S06E07)
Padre de familia (S06E06)
Jak Lois zabila Stewieho (S06E05)
další epizody (7)
2006 Americký táta (TV seriál)
The American Dad After School Special (S03E02)
Helping Handis (S02E14)
Finances with Wolves (S02E11)
další epizody (4)
Griffinovi (TV seriál)
Zamilovaná Meg (S05E08)
Do uší ne! (S05E06)
Hloupá, až se tají dech (S05E05)
další epizody (11)
2005 Americký táta (TV seriál)
Not Particularly Desperate Housewife (S02E09)
Star Trek (S02E08)
Con Heir (S02E04)
další epizody (6)
Griffinovi (TV seriál)
Otec, syn a svatý Fonz (S04E18)
Brian se vrací do školy (S04E15)
Hon na bažanty (S04E13)
další epizody (7)
2002 Griffinovi (TV seriál)
Nad dopisy diváků (S03E21)
V dobrém i ve zlém (S03E19)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E16)
Zdatný invalida (S03E15)
Hrdina Chris (S03E12)
další epizody (10)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Otec na odpal (S02E21)
Jsem krásný, kdo je víc? (S02E17)
Ropuší problém (S02E14)
další epizody (7)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Peter, Peter, kaviárovej fotr (S02E01)
Hrdina odvedle (S01E05)
Stroj času (S01E04)
další epizody (4)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Polní soud (S04E21)
Entý stupeň (S04E19)
Noční můry (S04E17)
další epizody (6)
1990 My z Kačerova (TV seriál)
Zlatá husa 2. část (S04E07)
Zlatá husa 1. část (S04E06)
Skrblíkovo poslední dobrodružství (S04E05)
další epizody (8)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Poslední úkol (S04E09)
Opět spolu (S04E07)
Bratři (S04E03)
další epizody (11)
1989 Rychlá rota (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Maskovaný divokačer (S03E17)
Útok patnáctimetrové Kačky (S03E16)
Nezničitelná pokladnice (S03E15)
další epizody (22)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Cena (S03E08)
Past (S03E06)
Kdo pozoruje pozorovatele (S03E04)
další epizody (12)
1988 Nulová šance (TV seriál)
The System (S01E02)
Superman (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Alibobova jeskyně (S02E05)
Kačeři na útěku (S02E04)
Problém jménem Bobo (S02E03)
další epizody (6)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nezkrotný Okona (S02E04)
Kde vládne ticho (S02E02)
Neutrální zóna (S01E25)
další epizody (9)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
Kachní horrové filmové představení (S01E64)
Všechny kachny na palubu (S01E63)
Špionem proti svojí vůli (S01E62)
další epizody (64)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Bitva (S01E08)
Osamělý mezi námi (S01E06)
Kam se dosud nikdo nevydal (S01E05)
další epizody (4)

Dokumentární

2016 Bitva o vesmír
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace