foto

Petr Ulrych

  • nar. 21.2.1944 (74 let)
    Hradec Králové, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 ČT Live - Javory (koncert)
2002 Koločava (divadelní záznam)
1969 Cesta, která vede nikam (TV film)

TV seriály

1990 Bílá místa (TV seriál)

Dokumentární

2016 PopStory (TV seriál)
Zlatá Lýra (TV film)
Zlatá lýra (TV seriál)
2015 Modlitba za domov (TV film)
2014 Hana a Petr Ulrychovi: Půlstoletí (koncert)
Tichá píseň Javorů (TV film)
2008 Tříkrálový koncert (koncert)
2007 Příběhy slavných (TV seriál)
O zelených očích Krásné paní (S08E01)
2006 Básníci Live (koncert)
2004 Hana a Petr Ulrychovi - Javorová píseň (TV film)
1999 Hana a Petr Ulrychovi a Javory (koncert)
1998 Bigbít (TV seriál)
1997 Zpívání na Petrově (koncert)
1993 Vánoční koncert Hany a Petra Ulrychových (koncert)

TV pořady

2015 Modlitba za domov 2015 (TV pořad)
2005 O češtině (TV pořad)
2004 Kam zmizel ten starý song (TV pořad)
2003 Musicus poeticus (TV pořad)
2002 Díky za fíky (TV pořad)
2001 Uprostřed běhu (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
Šelepka hraje a zpívá (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1996 Miroslav Donutil v Lucerně (TV pořad)
1994 Javory (TV pořad)
Čundrcountryshow (TV pořad)
1993 Činčin (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)
1991 Zazpívat si (TV pořad)
1990 Bílá místa (TV pořad)
1984 ABECEDA (TV pořad)
Když se dva setkají (TV pořad)
1980 Putovali hudci (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1990 Bílá místa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace