foto

Michel Soutter

  • nar. 2.6.1932
    Ženeva, Švýcarsko
  • zem. 10.9.1991 (59 let)
    Ženeva, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Signé Renart
1982 L'Amour des femmes
1977 Repérages
1974 L'Escapade
1973 Ce Schubert qui décoiffe (TV film)
1972 Les Arpenteurs
Nénuphars, Les (TV film)
1970 James ou pas
1969 La pomme
1968 Haschisch
1967 Lune avec les dents, La

TV seriály

1989 Condorcet (TV seriál)
1984 Péchés originaux (TV seriál)

Dokumentární

1991 Film du cinéma suisse, Le

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Repérages
1974 L'Escapade

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace