foto

Rob Paulsen

  • nar. 11.3.1956 (63 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Manou the Swift
2018 Unintended
2017 Batman a Harley Quinn
2016 The Land Before Time XIV: Journey of the Heart
Tom a Jerry: Návrat do Země Oz
2015 Half-Shell Heroes: Blast to the Past (TV film)
2014 Scooby Doo: Vítězné góly
Zvonilka a piráti
2013 Lego: Batman
Pixie Hollow Bake Off
Zvědavý George: Jarní dobrodružství (TV film)
2012 Batman: Návrat Temného rytíře, část 1.
Zvonilka: Tajemství křídel
2011 Scooby-Doo! Upíří hudba
Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz
2010 DC Showcase: The Spectre
Zvonilka a velká záchranná výprava
2009 Otra película de huevos y un pollo
The Haunted World of El Superbeasto
Zvonilka a ztracený poklad
Zvědavý George 2 - Veselé opičí Vánoce (TV film)
2008 Cranberry Christmas (TV film)
Lovci draků
Malá mořská víla: Jak to všechno začalo
Zvonilka
2007 Hellboy Animated: Blood and Iron (TV film)
Popelka 3: Ztracena v čase
Země dinosaurů 13: Moudrost přátel
2006 (Ne)šťastně až na věky
Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
Leroy & Stitch (TV film)
Mezi námi zvířaty
Mravenčí polepšovna
The Fox and the Hound 2
Země dinosaurů 12: Letecký den
2005 Jimmy Neutron: Attack of the Twonkies (TV film)
Tom a Jerry letí na Mars
Tom a Jerry: Rychle a chlupatě
Šťastný skřítek
2004 Co se ještě stalo o Vánocích
Comic Book: The Movie
Legenda o Mulan 2
Miláček třídy
Tři mušketýři
Země dinosaurů 11: Noví sousedé ve velkém údolí
2003 Jimmy Neutron's Nicktoon Blast
Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
2002 Balto na vlčí stezce
Mickey's House of Villains
Návrat do Země Nezemě
Popelka II: Splněný sen
Powerpuff Girls
Thumbtanic
Today You Are a Fountain Pen
Ugly Duck-Thing, The (TV film)
Země dinosaurů 9: Putování za velkou vodou
2001 Elvíra - strašidelný zámek
Jimmy Neutron
Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
Mickeyho kouzelné Vánoce
Země dinosaurů 7: Kámen chladného ohně
Země dinosaurů 8: Doba ledová
2000 Alvin a Chipmunkové - Setkání s vlkodlakem
An Extremely Goofy Movie
Kog-Head and Meatus
Malá mořská víla II: Návrat do moře
1999 Animaniacs: Wakko's Wish
Thumb Wars: The Phantom Cuticle (TV film)
Uncle Gus in: For the Love of Monkeys (TV film)
1998 Kráska a zvíře: Kráska v kouzelném světě
Pocahontas 2: Cesta domů
1997 Online Adventures of Ozzie the Elf, The (TV film)
Země dinosaurů 5: Tajemný ostrov
1996 Aladin a král zlodějů
Země dinosaurů 4: Putování v mlze
1995 Goofy na výletě
Hillbilly Blue
Izzy's Quest for Olympic Gold (TV film)
Jonny Quest Versus the Cyber Insects (TV film)
Pinky & the Brain Christmas Special, A (TV film)
Země dinosaurů 3: Velký dar
1994 I'm Mad
Scooby-Doo: Arabské noci (TV film)
Velikonoční Méďa Béďa (TV film)
Země dinosaurů 2: Dobrodružství ve velkém údolí
1993 Bubsy (TV film)
Goof Troop Christmas, A (TV film)
Jonny's Golden Quest (TV film)
1992 Diner
Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny
Gramps (TV film)
Monster in My Pocket: The Big Scream
Queen Esther
1991 Teenage Mutant Ninja Turtles: Planet of the Turtleoids (TV film)
1990 Jetsonovi
Svět naruby
TaleSpin: Plunder & Lightning (TV film)
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cufflink Caper (TV film)
1989 Cathy's Valentine (TV film)
Mutant na bounty
Warlock
1988 Perfect Match, The
Rockin with Judy Jetson (TV film)
Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf (TV film)
Yogi and the Invasion of the Space Bears (TV film)
1987 G.I. Joe: The Movie
Little Troll Prince, The
Scooby-Doo a bratři Boo (TV film)
Top Cat and the Beverly Hills Cats
1986 David and Goliath
G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
Samson and Delilah
Škola letušek
1984 Dvojník
1983 Chladné oči v plamenech

TV seriály

2018 Sky Rat (TV seriál)
2017 Mickey a závodníci (TV seriál)
VeggieTales in the City (TV seriál)
2016 The Powerpuff Girls (TV seriál)
2015 Mighty Magiswords (TV seriál)
Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
Star proti silám zla (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Auto Erotic Assimilation (S02E03)
2014 7T (TV seriál)
Zeleninkové: V domě (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Rixty Minutes (S01E08)
Meeseeks and Destroy (S01E05)
2013 Henry Hugglemonster (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Lawnmower Dog (S01E02)
The Doc Files (TV seriál)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
2011 Doktorka Plyšáková (TV seriál)
Shelf Life (TV seriál) - vyp.
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Planet Sheen (TV seriál)
Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
2008 Can You Teach My Alligator Manners? (TV seriál)
2007 Chowder (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
Tak & the Power of Juju (TV seriál)
Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
Země dinosaurů (TV seriál)
2006 Biker Mice from Mars (TV seriál)
Já, Eloise (TV seriál)
Lou and Lou: Safety Patrol (TV seriál)
Náhradníci (TV seriál)
2005 Coconut Fred's Fruit Salad Island! (TV seriál)
Loonatics Unleashed (TV seriál)
2004 Danny Phantom (TV seriál)
Detroit Docona (TV seriál)
2003 Danger Rangers (TV seriál)
Kačer Dodgers (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
2002 Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
Pětka statečných (TV seriál)
2001 Butt-Ugly Martians (TV seriál)
Major Flake (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Time Squad (TV seriál)
2000 Učitelčin mazlíček (TV seriál)
1999 Kouzelník (TV seriál)
Mickey Mouse Works (TV seriál)
1998 Histeria! (TV seriál)
Pinky, Elmyra & the Brain (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
Channel Umptee-3 (TV seriál)
One Saturday Morning (TV seriál)
1996 Ace Ventura: Pet Detective (TV seriál)
Casper (TV seriál)
Dexterova laboratoř (TV seriál)
Jungle Cubs (TV seriál)
Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
1995 Maska (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Bump in the Night (TV seriál)
Greatest Stories of the Bible, The (TV seriál)
Klíšťák (TV seriál)
Phantom 2040 (TV seriál)
1993 2 Stupid Dogs (TV seriál)
Animáci (TV seriál)
Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
Mighty Max (TV seriál)
Motomyši z Marsu (TV seriál)
Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Denver, the Last Dinosaur (TV seriál)
Goofyho tlupa (TV seriál)
Myši z Bílého domu (TV seriál)
Raw Toonage (TV seriál)
Rybí policie (TV seriál)
The Addams Family (TV seriál)
The Plucky Duck Show (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Kde je Wally? (TV seriál)
ProStars (TV seriál)
Spacecats (TV seriál)
Taz-mánie (TV seriál)
Yo Yogi! (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
Potsworth & Co. (TV seriál)
The Wizard of Oz (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
Wake, Rattle & Roll (TV seriál)
1989 Rude Dog and the Dweebs (TV seriál)
Rychlá rota (TV seriál)
Rychlá Rota zasahuje část 1. (S02E01)
1988 Dino-Riders (TV seriál)
1987 Želvy Ninja (TV seriál)
1986 Jonny Quest (TV seriál)
The Flintstone Kids (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Ošklivé káčátko (S01E18)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
Hromkočky (TV seriál)
Paw Paws (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
G.I. Joe: The Revenge of Cobra (TV seriál)
Snorks (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
1983 G.I. Joe: A Real American Hero (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
2001 I Love 1980's (TV seriál)
Making of 'Jimmy Neutron', The (TV film)

TV pořady

1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace