foto

Luke Guldan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dirty Sexy Saint
Fluidity (TV film)
The Creatress
2017 ADDicted
Rockaway
The Broken Ones
2014 Aphasia
Tailor's Apprentice, The
2012 Let's Make a Movie
2011 Watermen, The

TV seriály

2019 Dobré místo (TV seriál)
Jeden musí z kola ven (S04E04)
Děvče z Arizony - 1. část (S04E01)
2018 Nepohádky (TV seriál)
Chapter 3: Greed (S01E03)
Chapter 2: Loss (S01E02)
Dobré místo (TV seriál)
Škoda života (S03E08)
2017 Dobré místo (TV seriál)
Taneční rozhodnutí (S02E02)
Všechno je fajn! (S02E01)
Michaelův tah (S01E13)
2014 Broad City (TV seriál)
Stolen Phone (S01E06)
One Bad Choice (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Voják fotbalu (S15E16)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Intervenční program (S04E06)
2011 Super drbna (TV seriál)
Paměti neviditelného Dana (S05E04)
The Kids Stay in the Picture (S04E18)

Dokumentární

2013 Zdenka

Host

TV pořady

2005 The Colbert Report (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky