foto

Robert Zachar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Nanny
2014 Allentown Massacre, The (TV film)
2012 Dead Want Women, The
2010 Explode
The Rig
2003 Attack
Bestie (TV film)
Dračí klon
2002 Mach 2
Python 2
2001 Lovec žraloků
1999 King's Pawn (TV film)
1998 Bez návratu
1996 Depraved
Star Trek VIII: První kontakt
1995 Dead Giveaway
Lap Dancing
1994 (Ne)manželský sex

TV seriály

2001 First Years (TV seriál)
1999 JAG (TV seriál)
Návrat (S05E04)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Přichází apokalypsa (S05E01)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace