foto

Blasco Giurato

  • nar. 1941
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Abe
2018 Stato di ebbrezza
2017 Octav
2016 Mi rifaccio il trullo
Ustica: The Missing Paper
2015 Con il sole negli occhi (TV film)
2011 Edda Ciano e il comunista (TV film)
Sarò sempre tuo padre (TV film)
2010 A Sud di New York
Sorteggio, Il (TV film)
2009 Bakhita (TV film)
2008 La vita rubata (TV film)
Tuttifrutti
2007 Scrivilo sui muri
Tutte le donne della mia vita
2006 L'estate del mio primo bacio
Ma l'amore.... sì
Obchodník se smrtí
2004 Cinque giornate di Milano, Le (TV film)
2003 Náměstí Pěti měsíců
Turno di notte
2002 Doktor Živago (TV film)
Due amici
Maria Josè, l'ultima regina (TV film)
2001 Vajont - šílenství mužů
2000 Aleph: Znamení zločinu (TV film)
Bibo per sempre
Vipera
Vola Sciusciù (TV film)
1999 Ferdinando e Carolina
Tempo dell'amore, Il
1998 Coppia omicida
Del perduto amore
Kidnapping - Ein Vater schlägt zurück (TV film)
La missione (TV film)
Nero per casa, Un (TV film)
Passaggio per il paradiso
1997 Carniere, Il
1996 Albergo Roma
Jak tvrdí Pereira
Metalmeccanico e parrucchiera in un turbine di sesso e di politica
1995 Génius Ivo
1994 Kráska z baru
Kuřecí park
Pouhá formalita
1993 Portagli i miei saluti - avanzi di galera
Tati, já jsem pornohvězda!
1992 Donne sottotetto
Non chiamarmi Omar
1991 18 anni tra una settimana
Rok zbraní
1990 Nebudu vám už na obtíž
Tempo di uccidere
Všem se daří dobře
1989 Sindibád sedmi moří
1988 Bio Ráj
Saremo felici
1987 L'estate sta finendo
Teresa
1985 Profesor
1984 Delitto, Un (TV film)
Signore e signori
Windsurf - Il vento nelle mani
1983 Fuga dal Bronx
Sapore di mare 2 - un anno dopo
1979 Racconti fantastici di Edgar Allan Poe, I (TV film)
1977 Una spirale di nebbia
1976 Come ti rapisco il pupo
Oedipus Orca
Orca, La
Vai col liscio
1975 Trpký příběh baronky z Carini (TV film)

TV seriály

2008 Zodiaco (TV seriál)
2005 La bambina dalle mani sporche (TV seriál)
1993 Španělské náměstí (TV seriál)
1988 Due fratelli (TV seriál)
1979 Orient-Express (TV seriál)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace