foto

Chris Gehrt

  • nar. 7.7.1977 (42 let)
    Neenah, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Explode
2000 Brat 2

TV seriály

2017 Vlčí mládě (TV seriál)
Broken Glass (S06E19)
2014 Legit (TV seriál)
Afghanistan (S02E07)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Válka gangů (S03E12)

Režijní filmografie

Filmy

2018 818

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 818

Producentská filmografie

Filmy

2018 818

Host

TV pořady

2012 The Jeff Probst Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky