foto

Jim Norton

  • nar. 19.7.1968 (52 let)
    Bayonne, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Irčan
The Truck Hudson Show, An Animated Sketch Comedy Special
2017 Pitching Tents
2016 From Nowhere
The Comedian
Zvláštní korespondenti
2014 Pět nejlepších
Seth Rogen's Hilarity for Charity (TV film)
2011 True Bromance
2010 Chlupatá odplata
Poldové
2008 Zack a Miri točí porno
2006 Lucky Louie: The Making of a Sitcom (TV film)
2003 Gynecologists, The
2002 American Dummy
Běž, Ronnie, běž!
Errors, Freaks & Oddities
Spider-Man
2000 Sidesplitters: The Burt & Dick Story
1997 Brokers

TV seriály

2020 Nosferatu (TV seriál)
Good Father (S02E02)
2017 Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (4)
2016 Nightcap (TV seriál)
A-List Thief (S01E02)
Power (TV seriál)
Trust Me (S03E08)
Don't Go (S03E07)
Don't Worry, Baby (S03E04)
další epizody (4)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Everyone for Themselves (S04E08)
Fame (S04E06)
Brave (S04E03)
2015 Benders (TV seriál)
Deadbeat (TV seriál)
The Spank Job (S02E08)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Wingwoman (S03E09)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Untitled (S05E05)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Slut-Shaming (S02E10)
You Would Bang Her? (S02E01)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pamela: Part 3 (S04E14)
Elevator: Part 5 (S04E08)
So Did the Fat Lady (S04E03)
další epizody (4)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Unpleasant Truths (S01E07)
2012 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Late Show: Part 3 (S03E12)
Dad (S03E08)
Barney/Never (S03E06)
2011 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Oh Louie/Tickets (S02E07)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Poker/Divorce (S01E02)
Znuděný k smrti (TV seriál)
V Gowanuském kanálu je kapavka (S02E03)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2008 Z Rock (TV seriál)
2007 Lucky Louie (TV seriál)
Konec klauniády (E13)
2006 Lucky Louie (TV seriál)
Kim se stěhuje (E12)
Louie sekl s prací (E11)
Zpověď (E10)
další epizody (12)
2005 One Night Stand (TV seriál)

Dokumentární

2020 Call Your Mother
2018 Jen další imigrant (TV seriál)
The Arrival (E01)
Oh, Rick!
The Least Professional Broadcaster
The Worm Has Turned
2017 Gilbert
2016 Jak se nestát prezidentem (TV film)
2015 Can We Take a Joke?
2014 Misery Loves Comedy
2011 Looking for Lenny

Divadelní záznam

2015 Of Mice and Men (divadelní záznam)
2013 Jim Norton: American Degenerate (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Just for Laughs (TV seriál)

TV pořady

2007 24th Annual AVN Awards, The (TV pořad)

Divadelní záznam

2013 Jim Norton: American Degenerate (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Best of Stand-up 2020 (TV pořad)
This Is Stand-Up (TV pořad)
2017 Jim Norton: Mouthful of Shame (TV pořad)
2015 Jim Norton: Contextually Inadequate (TV pořad)
2012 Jim Norton: Please Be Offended (TV pořad)
2011 Dave's Old Porn (TV pořad)
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget (TV pořad)
Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2007 24th Annual AVN Awards, The (TV pořad)
Jim Norton: Monster Rain (TV pořad)
2002 The Colin Quinn Show (TV pořad)