foto

David Tattersall

  • nar. 1960
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Death Note
The Foreigner
2015 Nejdelší jízda
2014 7500
Láska po anglicku
2013 Reckless (TV film)
Romeo and Juliet
Špionáž
2012 Cesta na tajuplný ostrov 2
2011 Vendeta
2010 Gulliverovy cesty
Víla Zuběnka
2008 Den, kdy se zastavila Země
Mladý Indiana Jones: Nový vítr
Mladý Indiana Jones: Skandál na Broadwayi
Speed Racer
2007 Lovci stínů
Mladý Indiana Jones: Démoni mámení
Mladý Indiana Jones: Píseň lásky
Next
2006 Zoom: Akademie pro superhrdiny
2005 Matador
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
xXx: Nová dimenze
2003 Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
2002 Dnes neumírej
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
2001 Majestic
2000 Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
Vertical Limit
1999 Mladý Indiana Jones: Oganga, vládce nad životem a smrtí
Mladý Indiana Jones: Peklo v zákopech
Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
Whatever Happened to Harold Smith?
Zelená míle
1998 Žoldák: Legie zkázy
1997 Con Air
1996 Moll Flandersová
Žabákova dobrodružství
1995 Mladý Indiana Jones: Tajemství pavího oka (TV film)
Theodore Rex
1994 Vraždy v Radiolandu
1992 Mladý Indiana Jones: Pouštní anabáze
The Bridge
1988 Moonlight Resurrection
Predator: The Quietus
1986 King's Christmas

TV seriály

2016 Outcast (TV seriál)
The Damage Done (S01E07)
The Road Before Us (S01E05)
All Alone Now (S01E03)
další epizody (5)
2013 Mob City (TV seriál)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
Staré dobré časy (S01E01)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Side by Side Extra: Volume Five

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(87)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace