foto

Adam Ferrara

  • nar. 2.2.1966 (54 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Wake
2018 Láska v malé Itálii
2017 Lost Cat Corona
2011 Dirty Movie
2010 Pack, The
2009 Policajt ze sámošky
Winter of Frozen Dreams
2008 Určitě, možná
2006 Merry Little Christmas, A
Poslední přání
2004 Noise
2003 Ash Tuesday

TV seriály

2019 Why Women Kill (TV seriál)
Marriages Don't Break Up On Account Of Murder - It's Just A Symptom That Something Else Is Wrong (E08)
Murder Means Never Having to Say You're Sorry (E01)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 436 (S02E05)
2017 Kevin si počká (TV seriál)
Choke Doubt (S01E15)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Hell's Kitchen (S12E18)
2014 Sestřička Jackie (TV seriál)
Let (S06E12)
Sidecar a spermicid (S06E10)
Ten s bonbony (S06E09)
další epizody (11)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Duše (S05E10)
Srdce (S05E09)
Zapomeň na to (S05E08)
další epizody (8)
2011 Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Jeter (S07E07)
další epizody (9)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
Goodbye (S06E09)
Cowboy (S06E08)
další epizody (10)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
Pilot (E01)
Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Zippo (S05E20)
další epizody (20)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
Keefe (S04E12)
Cycle (S04E11)
další epizody (8)
Dva z Queensu (TV seriál)
China Syndrome: Part 2 (S09E13)
China Syndrome: Part 1 (S09E12)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Retards (S03E10)
Dva z Queensu (TV seriál)
Fight Schlub (S08E22)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Entertainment Weakly (S07E04)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Smoke (S13E24)
2002 21. okrsek (TV seriál)
Dad (S02E13)
Vacation (S02E12)
Gay (S02E11)
další epizody (13)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Vztek (S01E06)
Masáž (S01E05)
Nohy (S01E04)
další epizody (6)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1997 Social Studies (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)

Dokumentární

2016 Bowery Rhapsody: The Rise and Redemption of Hollywood's Original 'Brat Pack'

Host

TV pořady

2010 Top Gear USA (TV pořad)
2000 The N.Y. Friars Club Roast of Rob Reiner (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)