foto

Philip Granger

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Crypto
Juggernaut
2016 Dark Harvest
On the Farm (TV film)
Stagecoach: The Texas Jack Story
2015 Never Steady, Never Still
The Driftless Area
2014 Big Muddy
Lonesome Dove Church
Pour Retourner
Toxin
2012 Chained
2011 Comforting Skin
Dark Vengeance (TV film)
Přinucen k boji
2010 Tucker & Dale vs. Zlo
2008 Kód smrti
Kovbojova nevěsta (TV film)
Nightmare at the End of the Hall (TV film)
2007 Nečekaný zločin (TV film)
2006 Dlouho hledaný syn (TV film)
Hříchy minulosti (TV film)
Prolomená stezka (TV film)
Solární armagedon (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
Žádná noc není dost dlouhá (TV film)
2005 Dohoda
Hříbě (TV film)
Marker (TV film)
Osudné shledání
Paper Moon Affair
Tajné životy (TV film)
2004 Klec
Předtucha (TV film)
Shelf Life
Vražedná posedlost (TV film)
2003 Hrozba z nebe (TV film)
Little Brother of War
Moving Malcolm
2002 Čistič
Květiny a granáty
Untold, The
2001 Honička
Lunch with Charles
Mimo sezónu (TV film)
2000 Muž z Virginie (TV film)
Průhledné lži (TV film)
VIP: Velmi inteligentní primát
1999 Bohatý je ten, kdo dává (TV film)
Génius (TV film)
Konvergence
Nejhorší zrada (TV film)
Twist of Faith, A
1997 Ničitel
1996 Bílý tygr
Expert
Kidnapping in the Family, A (TV film)
Krutá Aljaška (TV film)
Listen
Underworld
Vražda na stezce Iditarod Trail (TV film)
1995 Pád letu 174 (TV film)
Soud cti (TV film)
1994 Dvojitý cíl
Nevinná lež
Surové hry (TV film)
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
1988 Dracula - milostný příběh
Reach (TV film)
Zlé sny
1987 Slamdance
1986 Quicksilver
Riding Fast

TV seriály

2017 Ghost Wars (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
The Curse of Copperhead Road (E03)
2016 Lucifer (TV seriál)
St. Lucifer (S01E11)
Arrow (TV seriál)
Vigilante (S05E07)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Lily (S04E20)
2014 Strange Empire (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Blood in the Water (S04E01)
2013 Darebák (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
From Up Here (S03E11)
Reckoning (S03E09)
The Jungle (S03E01)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2009 Caprica (TV seriál)
V (TV seriál)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Born Under a Bad Sign (S02E14)
2004 Collector, The (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Živá mrtvá dívka (S01E02)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Destiny Ridge (TV seriál)
Madison (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Bad Building

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace