foto

Jana Lieskovská

  • nar. 7.5.1983 (36 let)
    Považská Bystrica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mata Hari (divadelní záznam)
2014 Princ a Večernica (divadelní záznam)
2013 A...
Bajaja (divadelní záznam)
Stela (studentský film)
2010 Príbeh

TV seriály

2014 Dr. Ema (TV seriál)
Svokra (E02)
Šteniatko (E01)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Kostymérská filmografie

TV seriály

2018 Hotel (TV seriál)
Štipni ma (E08)
Labyrint srdca (E07)
Leopold Mašlička (E06)
další epizody (8)
Vlci (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Nová nádej (E16)
Pravda (E15)
Čo zostane (E14)
další epizody (16)
2016 Zoo (TV seriál)
Episode 72 (E72)
Episode 71 (E71)
Episode 70 (E70)
další epizody (72)

Host

TV pořady

2009 Bez servítky (TV pořad)
2008 Reflex (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace