foto

Cierra Ramirez

  • nar. 9.3.1995 (24 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marvel Rising: Chasing Ghosts (TV film)
2018 Marvel Rising: Secret Warriors
2017 Drink Slay Love (TV film)
2012 Skoro dospělá
2006 All In

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
2018 The Fosters (TV seriál)
Where the Heart Is (S05E22)
Turks & Caicos (S05E21)
Meet the Fosters (S05E20)
další epizody (13)
2017 The Fosters (TV seriál)
Prom (S05E09)
Engaged (S05E08)
Chasing Waterfalls (S05E07)
další epizody (19)
2016 The Fosters (TV seriál)
Collateral Damage (S04E10)
New York (S04E09)
Girl Code (S04E08)
další epizody (20)
2015 The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
Idyllwild (S03E09)
Daughters (S03E08)
další epizody (20)
2014 The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
Someone's Little Sister (S02E10)
Leaky Faucets (S02E09)
další epizody (22)
2013 The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
Vigil (S01E09)
Clean (S01E08)
další epizody (10)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Děti a Art (S03E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Varovný plakát (S04E16)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Radio Disney Music Awards 2015 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace