foto

Dominic Rains

  • nar. 1.3.1982 (36 let)
    Teherán, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gwendolyn Green
The Institute
The Mad Whale
When Pigs Fly
2016 Chee and T
Funeral Day
The Fixer
The Persian Connection
2015 Camino
2014 Jinn
Sama nocí tmou
2010 Taqwacore: Islámský punk
2008 Ninjové útočí (TV film)
2007 Na mušce (TV film)
Nebezpečný let (TV film)
2006 Let 93 (TV film)
2003 Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)

TV seriály

2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Past Life (S05E10)
Best Laid Plans (S05E09)
The Last Day (S05E08)
další epizody (5)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
A Life Earned (S05E04)
A Life Spent (S05E03)
Orientation: Part 2 (S05E02)
2014 Legenda (TV seriál)
Obchodníci se smrtí (S01E03)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Rites (S06E03)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část druhá (E22)
Odpočítávání: část první (E21)
Vyjednávání (E20)
další epizody (4)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Karty s kojotem (E08)
2007 Cane (TV seriál)
General Hospital: Night Shift (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Doba odkladu (S04E19)
2006 Courting Alex (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Related (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S04E13)
2004 LAX (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace