foto

Reine Brynolfsson

  • nar. 15.1.1953 (66 let)
    Annedal, Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Havrani
2016 Under pyramiden
2015 Flaket
2013 Neplač pro mě
2010 Änglagård - Tredje gången gillt
2007 Rodiče
Úžasná a milovaná
2006 7 miljonärer
Linerboard
Sökarna - Återkomsten
2005 Bang Bang Orangutang
Blodsbröder
Lovisa och Carl Michael (TV film)
2004 Drömmen om en ordning (TV film)
Linnés system överlever (TV film)
Läran om människan (TV film)
Med andras ögon och händer (TV film)
2003 Paradiset
Povídky z kuchyně
2002 Bjergkuller
Farbror Franks resa (TV film)
Sökarna 2 - Rebelz
2001 Jako bílý sníh
Píseň pro Martina
Sprängaren
2000 Anna
Knockout
1999 Ungfrúin góða og húsið
1998 Bídníci
Smlouva na smrt
1997 Adam a Eva
Den siste yankeen (TV film)
Dö en smula
En kvinnas huvud
Spring för livet
1996 Jerusalem
Rusar i hans famn
1994 Illusioner
Pillertrillaren
Änglagård - andra sommaren
1993 Och ge oss skuggorna (TV film)
Polis polis potatismos
Prak
Sista dansen
1992 De giriga (TV film)
Hammar
Kojan
Předtucha
Änglagård
1991 Fasadklättraren (TV film)
Med en helvetes kraft (TV film)
1990 BlackJack
Blankt vapen
Hebriana (TV film)
1989 Den döende dandyn (TV film)
1988 Måsen (TV film)
Stín havrana
1987 Komedianter (TV film)
1986 Moa
Ormens väg på hälleberget
1985 Ofelia kommer til byen
1984 Kaos är granne med gud (TV film)
Natten är dagens mor (TV film)

TV seriály

2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (7)
2008 Kungamordet (TV seriál)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)
2005 God morgon alla barn (TV seriál)
2004 Linné och hans apostlar (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)
1994 Esters testamente (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1991 Guldburen (TV seriál)
1986 Gösta Berlings saga (TV seriál)

Dokumentární

2004 Repetitioner

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace