foto

James Marshall

  • nar. 2.1.1967 (53 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Badlands of Kain
2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2010 The Cursed
2008 In the Eyes of a Killer
2005 Come as You Are
2004 Příšera (TV film)
2002 Těžký zločin
2001 Výtah smrti
2000 Luck of the Draw
1999 Doomsday Man
Soccer Dog: The Movie
1998 Criminal Affairs
News Traveler
1997 Los (TV film)
1996 All She Ever Wanted (TV film)
Vibrations
1995 Nevyslovená pravda (TV film)
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
1994 Don't Do It
Zásah
1992 Gladiátor
Pár správných chlapů
Twin Peaks
1990 Rychlopalba
1989 My Past Is My Own (TV film)
Osudné následky (TV film)
1988 No Means No (TV film)

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 14 (S03E14)
další epizody (5)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný důkaz (S04E07)
2002 Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
On the Wings of Love (S02E18)
The Condemned Woman (S02E16)
Slaves and Masters (S02E15)
další epizody (6)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Masked Ball (S02E11)
Arbitrary Law (S02E09)
Drive with a Dead Girl (S02E08)
další epizody (17)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Fakulta plná skandálů (S02E04)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Dokumentární

2001 Code of Conduct

Host

TV pořady

1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky