foto

Nat Sharman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Nuclear Secrets (TV seriál)

Dokumentární

2018 Neobyčejná planeta (TV seriál)
2016 How to Stay Young (TV seriál)
2015 Hraběnka Ada: Průkopnice počítačové vědy (TV film)
2013 Neobjasněné případy (TV seriál)
2012 Supersized Earth (TV seriál)
Země stvořená lidmi (TV seriál)
2010 Jak to viděl středověk (TV seriál)
2008 Zapomenutá pyramida (TV film)
2006 Zažili skutečnou katastrofu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace