foto

Jason Hood

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Underworld: Vzpoura Lycanů

TV seriály

2014 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
2013 Power Rangers Megaforce (TV seriál)
2012 Spartakus (TV seriál)
Libertus (S02E05)
Prázdné ruce (S02E04)
2011 Spartakus: Bohové arény (TV seriál)
Hořký konec (E06)
Hlava rodiny (E03)
2009 Go Girls (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Baneling (S02E02)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky