foto

Laura Howard

  • nar. 1977
    Chiswick, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hotel Vernonia
2011 Get Well Soon
1998 Queen's Park Story (TV film)
1997 Cold Enough for Snow (TV film)
1996 Hurá do života! (TV film)

TV seriály

2015 The Delivery Man (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Fit pro vraždu (S13E08)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvé ticho (S13E04)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Chybná teorie (S12E04)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čarodějův synovec (S11E05)
Krvavá svatba (S11E02)
Vražedná minulost (S10E08)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
Rockerova pomsta (S10E04)
Skleněný král (S10E03)
2006 Young Dracula (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tanec s mrtvými (S10E01)
Stará křivda (S09E08)
Andělský chór (S09E07)
další epizody (6)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
Šestý smysl (S08E05)
Bantling Boy (S08E04)
další epizody (4)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvý ve vodě (S08E02)
Smrt přichází v noci (S08E01)
Duchové minulosti (S07E07)
další epizody (7)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Lesní muž (S07E01)
Draví ptáci (S06E05)
Smrt a sny (S06E02)
další epizody (4)
2000 Doctors (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlasy ze záhrobí (S03E04)
Soudný den (S03E03)
Záhadná úmrtí (S03E02)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt vandráka (S03E01)
Hlas krve (S02E04)
Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)
další epizody (5)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
Věrnost až za hrob (S01E04)
Smrt darebáka (S01E03)
další epizody (4)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt staré dámy (S01E01)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Vypuzení (E08)
Armus se vrací (E02)
So Haunt Me (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky