foto

Helena Christensen

  • nar. 25.12.1968 (51 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 42 One Dream Rush
Away We Stay
2009 Julefrokosten
2005 Allegro
1998 March of the Anal Sadistic Warrior
1995 Anyone for Pennis? (TV film)
1994 Pret-A-Porter
1992 Inferno (TV film)

Dokumentární

2019 Mystify: Michael Hutchence
2014 Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál) - a.z.
2009 Shadow Play: The Making of Anton Corbijn
2007 Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
2004 Bullrun: Cops, Cars & Superstars (TV seriál)
2003 The Importance of Being Famous (TV film)
2001 Stjerner i manegen (TV film)
1995 Catwalk
Unzipped

Hudební videoklipy

2011 Duran Duran - Girl Panic! (hudební videoklip)
1991 Chris Isaak - Wicked Game (hudební videoklip)

Video kompilace

2006 Best of Chris Isaak (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky