foto

Angelique Boyer

  • nar. 4.7.1988 (30 let)
    Jura, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 J-ok'el

TV seriály

2016 Tres veces Ana (TV seriál)
2013 Lo que la vida me robó (TV seriál)
2012 Abismo de pasión (TV seriál)
2010 Teresa (TV seriál)
2009 Corazón salvaje (TV seriál)
2008 Alma de hierro (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace