foto

Chloe Dykstra

  • nar. 15.9.1988 (32 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Diminuendo
House of Demons
2013 Minotaur
2011 The Death and Return of Superman
2009 Stáhni mě do pekla
2004 Spider-Man 2

TV seriály

2013 Heroes of Cosplay (TV seriál)
2009 There Will Be Brawl (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)

Dokumentární

2015 Wrestling Isn't Wrestling
2014 Video Games: The Movie
2012 Women of Doctor Who, The (TV film)
2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Screen Junkies Movie Fights (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky