foto

Tomáš Savka

  • nar. 5.9.1983 (34 let)
    Karlovy Vary, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Český sólový a muzikálový zpěvák Tomáš Savka se narodil 5. září 1983 v Karlových Varech. Do patnácti let žil v Horním Slavkově, kde také chodil do základní školy. Po té složil úspěšně přijímací zkoušky na gymnázium v Sokolově. Už v té době ho hodně zajímala muzika. Naučil se hrát na housle, kytaru a klavír. Gymnázium dostudoval až po účasti v soutěži Česko hledá Superstar, ve které skončil ve finále. V roce 2011 úspěšně vystudoval obor muzikál na Konzervatoři Jaroslava Ježka.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mona Lisa (divadelní záznam)
2008 Golem (divadelní záznam)

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2017 Hej mistře basů (koncert)
2010 Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
2006 ČT Live - Pavel Sedláček (koncert)

TV pořady

2016 Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
Poslední zhasne (TV pořad)
2013 Nejlepší scénka (TV pořad)
Živě z PALLADIA (TV pořad)
2012 Večer plný hvězd (TV pořad)
Zrcadlo tvého života (TV pořad)
2011 To byl náš hit (TV pořad)
Trumfy Miroslava Donutila (TV pořad)
2010 Taneční skupina roku 2009 (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Hvězdy u piana (TV pořad)
Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
SuperDuety (TV pořad)
2006 Bar (TV pořad)
Žito (TV pořad)
2005 Jaroslav Uhlíř v Lucerně (TV pořad)
Pípšoubazar (TV pořad)
Silvestr 2005 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2005 (TV pořad)
Žáci "pedagoga" Šimka (TV pořad)
2004 Silvestr 2004 (TV pořad)
Česko hledá SuperStar (TV pořad)
2002 Jsou hvězdy, které nehasnou (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace