foto

Adrienne Rusk

  • nar. 10.10.1984 (34 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Killer Vacation (TV film)
2016 Ancient Tomorrow - a.z.
2011 The Trouble with the Truth
Voda pro slony
2010 Kissing Strangers
Super Mac
The Social Network
To byl zítra flám
2007 Carnivorous

TV seriály

2015 Shameless (TV seriál)
Carl's First Sentencing (S05E09)
2011 Larry, kroť se (TV seriál)
The Safe House (S08E02)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hranice (S02E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Srovnávání pozic (S06E04)
Tráva (TV seriál)
Fran Tarkenton (S06E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nezmar (S10E14)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace