foto

Filip Kratochvíl

  • nar. 15.3.1995 (24 let)
    Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 V peřině

Dokumentární

2017 Nebe peklo Lucie (TV film)
2013 Tajemství Lucie Bílé (TV film)
2009 Tajemství celebrit (TV film)
2007 Lucie 007 (TV film)
2004 Lucie Bílá: Láska je Láska
2000 Lucie Bílá: Život je zebra (TV film)

Hudební videoklipy

2000 Lucie Bílá - Air (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2010 Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1997 Navštívenka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace