foto

Maciej Cymorek

  • nar. 1993
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inny świat (TV film)
Nie zmieniaj tematu
2018 Dywizjon 303
Nie zostawiaj mnie
Pchła Szachrajka (TV film)
2017 PolandJa
2013 Colette
2012 Láska je láska

TV seriály

2020 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ryzykowna teoria (S23E03)
2019 Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatni mecz (S10E07)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2015 Na dobre i na złe (TV seriál)
Skrucha (S17E22)
Gdyby można było czas cofnąć (S17E21)
Nie zabieraj mi jej (S17E20)
další epizody (4)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Magiczne zwierciadło (S12E02)

Host

TV pořady

2012 Živě na jedničce (TV pořad)