foto

Rupert Holmes

  • nar. 24.2.1947 (74 let)
    Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Pravda nebo lež - kniha

Skladatelská filmografie

Filmy

1984 Žádná maličkost
1976 Death Play
1974 Memories Within Miss Aggie
1972 AWOL - Avhopparen
1970 The Animals

TV seriály

1991 Hi Honey, I'm Home (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Žádná maličkost
1980 Christmas Raccoons, The (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1996 Remember WENN (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 The Midnight Special (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky