foto

Seymour Hicks

  • nar. 30.1.1871
    St. Hélier, Jersey, Normanské ostrovy, Velká Británie
  • zem. 6.4.1949 (78 let)
    Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1941 Kisses for Breakfast - divadelní hra
1940 Vento di milioni - divadelní hra
1937 Change for a Sovereign
1935 Mr. What's-His-Name? - divadelní hra
Vintage Wine
1932 Money for Nothing
1931 Love Habit, The
1930 Sleeping Partners
1927 One of the Best - divadelní hra
1926 The Sporting Lover - divadelní hra
1925 Sporting Life - divadelní hra
1923 Always Tell Your Wife - divadelní hra
1918 Sporting Life - divadelní hra
1914 Always Tell Your Wife - divadelní hra
1913 Scrooge

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky