foto

Daniel Pearl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Narušitel
2017 Mamka a taťka
2016 The Boy
2012 Nikdo nepřežije
The Obama Effect
Zjevení
2009 Pátek třináctého
The Kings of Appletown
2007 Captivity
Cesta bojovníka
Vetřelci vs. Predátor 2
2004 Frankenstein (TV film)
2003 Texaský masakr motorovou pilou
1989 Kolize
1987 Amazonky na Měsíci
Hiding Out
Návrat do městečka Salem's Lot
Ostrov živých
Smrtonosná iluze
1986 Vetřelci z Marsu
1985 Population: 1
1982 Posedlý
The Junkman
1981 Vlkodlak
1980 Getting Wasted
Return, The
1979 Hometown USA
She Came to the Valley
1978 Fairy Tales
The Fifth Floor
1974 Texaský masakr motorovou pilou

Dokumentární

2003 Michael Jackson: Number Ones (video kompilace)
2001 Cypress Hill: Still Smokin'
2000 Jennifer Lopez: Feelin' So Good
The Best of Wham!
Whitney Houston: The Greatest Hits (video kompilace)
1998 Metallica: Cunning Stunts (koncert)
1997 Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II (video kompilace)
1993 Here Is Mariah Carey (koncert)
1987 R.E.M.: Succumbs
The Police: Every Breath You Take - The Videos (video kompilace)

Hudební videoklipy

2015 Calvin Harris - Pray to God ft. HAIM (hudební videoklip)
2004 Janet Jackson - I Want You (hudební videoklip)
2003 Jennifer Lopez: The Reel Me (hudební videoklip)
2002 Jennifer Lopez - Alive (hudební videoklip)
2001 Christina Aguilera - Nobody Wants to Be Lonely (hudební videoklip)
Janet Jackson - All for You (hudební videoklip)
Missy 'Misdemeanor' Elliott: Hits of Miss E... The Videos, Volume 1 (hudební videoklip)
R. Kelly: TP-2.com - The Videos (hudební videoklip)
2000 'N Sync: Bye Bye Bye (hudební videoklip)
Ricky Martin - She Bangs (hudební videoklip)
1999 Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael (hudební videoklip)
Mariah #1's (hudební videoklip)
The Will Smith Music Video Collection (hudební videoklip)
1998 Guns N' Roses: Welcome to the Videos (hudební videoklip)
Will Smith - Miami (hudební videoklip)
1996 R. Kelly feat. The Isley Brothers - Down Low (Nobody Has to Know) (hudební videoklip)
R. Kelly feat. The Isley Brothers - Down Low (Nobody Has to Know), Remix (hudební videoklip)
1995 Michael Jackson: You Are Not Alone (hudební videoklip)

Video kompilace

2004 Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (video kompilace)
2002 U2: The Best of 1980-1990 (video kompilace)
2001 Bruce Springsteen: The Complete Video Anthology 1978-2000 (video kompilace)
1999 Duran Duran: Greatest - The Videos (video kompilace)
1995 Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (video kompilace)

Koncert

2015 Mariah Carey's Merriest Christmas (koncert)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

1997 Aaliyah - 4 Page Letter (hudební videoklip)