foto

Michal Vích

  • nar. 1952
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Cesta do lesa
2000 Cesta z města
1998 Co chytneš v žitě
1991 Kouř

TV seriály

1994 Historky od krbu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Příběhy domů (TV seriál)
2002 Z města cesta

Herecká filmografie

Filmy

2000 Cesta z města
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace