foto

Elizabeth Gillies

  • nar. 26.7.1993 (23 let)
    Haworth, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Elizabeth Egan "Liz" Gillies je americká herečka, zpěvačka a tanečnice. Svojí hereckou kariéru začala získáním role v seriálu THE BLACK DONNELLYS. V létě 2008 byla obsazena jako Lucy do nového broadwayského muzikálu Jasona Roberta Browna jménem 13. Po obrovském úspěchu ale tento muzikál v lednu 2008 skončil.

V současné době hraje dívku jménem Jade West v seriálu televize Nickleodeon, V JAKO VICTORIA. Liz má na Youtube svůj vlastní ůčet (LizGilliesOfficial) kam nahrává přezpívané písničky.

LentilleLily

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bláznivá dovolená
2014 Animal
Killing Daddy (TV film)
2011 The Death and Return of Superman
2010 7 Secrets with Victoria Justice (TV film)
2008 Dívčí parta
Harold

TV seriály

2015 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
2013 Sam & Cat (TV seriál)
2012 Friend Me (TV seriál)
2011 Winx Club (TV seriál)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
2008 Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)

TV pořady

2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 Nickelodeon's Worldwide Day of Play: Get Your Game On (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace