foto

Gabriel Beristain

  • nar. 9.5.1955 (63 let)
    Mexiko City, Federální distrikt, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Exit Strategy (TV film)
2011 There Be Dragons
2010 Ztracena v pustině
2009 Princess Kaiulani
2008 Street Kings
2007 Přehlížený
2006 Jak jsem se stal psem
Strážce
2005 Kruh 2
2004 Blade: Trinity
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2002 Blade 2
Legacy, The (TV film)
1999 L'année de la comète
Molly
1998 Tale of the Mummy
1997 Ještě blbější
Labyrint lží
1995 Dolores Claiborneová
1994 Hamouni
1993 Fatální instinkt
Věc cti
1992 Dokonalý džentlmen
1991 K2
1990 Killing Dad or How to Love Your Mother
Čekání na světlo
1989 Tuláci
Venus Peter
1988 Courier, The
Troubles (TV film)
1987 Árie
1986 Caravaggio
1985 Christmas Present
1983 Carne de tu carne

TV seriály

2017 MacGyver (TV seriál)
CD-ROM + Hoagie Foil (S02E09)
Muscle Car + Paper Clips (S02E02)
DIY or DIE (S02E01)
další epizody (6)
2016 MacGyver (TV seriál)
Scissors (S01E11)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zákryt (S01E06)
Útěky (S01E05)
Uhlazený (S01E03)
další epizody (4)
2013 Město divů (TV seriál)
Na vrcholu světa (S02E06)
Na rozcestí (S02E04)
Zločin a trest (S02E01)
2012 Město divů (TV seriál)
Ať žije král (S01E08)
Kdo je kůň a kdo je žokej (S01E07)
Tvrdý dopad (S01E06)
další epizody (8)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1991 Orchid House, The (TV seriál)
1987 Lost Belongings (TV seriál)

TV pořady

1998 Jerry Seinfeld: 'I'm Telling You for the Last Time' (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace