foto

John Lindley

  • nar. 17.11.1951 (68 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Bastardi
2014 Miluj souseda svého
2010 Legie
Poslední píseň
2009 Tak si představ
2007 Mr. Brooks
Reservation Road
2006 Život jde dál
2005 Moje krásná čarodějka
2004 Poslední výstřel
2003 Jádro
2002 Nejhorší obavy
2000 Píseň svobody (TV film)
Šťastná čísla
1998 Láska přes internet
Městečko Pleasantville
1996 Michael
1995 Vlak plný peněz
1994 Zbožňuju trable
1993 Dobrý synek
1992 Slídilové
1991 Hlava rodiny
Noci s nepřítelem
1990 Vital Signs
1989 Dítě na zakázku
Hřiště snů
Obhájce pravdy
1988 Blue Jean Cop
Had a duha
1987 In the Mood
L.B.J.: První léta (TV film)
Otčím
Ubohá bohatá dívka (TV film)
Vražedné očekávání (TV film)
1986 Killer Party
Rockabye (TV film)
1985 Badge of the Assassin (TV film)
1984 Baron a ostrý Bill (TV film)
Hrát za každou cenu
The Goodbye People
1983 Bílá orchidej (TV film)
Demon Murder Case, The (TV film)
Invasion of Privacy, An (TV film)
1981 Pan Griffin a já (TV film)
The Gentleman Bandit (TV film)

TV seriály

2020 Manhunt (TV seriál)
Open Season (S02E10)
Don't Tread on Me (S02E09)
Army of God (S02E06)
další epizody (6)
2019 Neuvěřitelná (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Rozvod (TV seriál)
Bad Manners (S03E04)
Gaps & Bunches (S03E03)
Miami (S03E02)
další epizody (4)
2018 Mistr iluze (TV seriál)
Pilot (E01)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Father Thing (E10)
Autofac (E08)
2017 Time After Time (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Good Girls Revolt (TV seriál)
Powers (TV seriál)
2014 Manhattan (TV seriál)
The Prisoner's Dilemma (S01E02)
You Always Hurt the One You Love (S01E01)
2013 Witches of East End (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2011 Pan Am (TV seriál)
Pilot (E01)
1981 Nurse (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

1986 Home of the Brave: A Film by Laurie Anderson
1983 He Makes Me Feel Like Dancin'

Herecká filmografie

Filmy

1991 Noci s nepřítelem