foto

Cathy Shim

  • nar. 18.7.1980 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Cathy Shim je korejsko-americká herečka a filmová producentka. Od 1. srpna 2011 je vdaná za Roberta Bena Garanta, který je známý především jako scénárista úspěšných komedií jako například Noc v muzeu nebo Policajti z Rena, kde si Cathy zahrála. S Robertem mají jedno dítě. Cathy studovala na Univerzitě Jižní Kalifornie jako bakalářka kineziologie, ale po studiu navštěvovala hodiny herectví. Také si vyzkoušela být modelkou plavek.

Catallie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Raising Buchanan
Slunce je také hvězda
2018 30 Miles from Nowhere
2015 Americons
2014 Zomboobies!
2013 Dítko z pekla
Heebie Jeebies (TV film)
2011 Charlie Brown: Blockhead's Revenge
Demoted
Stop the Environment
2009 People I've Slept With, The
Revenant
Umění války 3: Odplata
White on Rice
Why Am I Doing This?
2008 Eat
2007 Policajti z Rena
Skóruj!
2006 Gymnastka
Love Is the Drug
Special Unit (TV film)
2005 Gejša

TV seriály

2017 Superior Donuts (TV seriál)
What's the Big Idea? (S01E02)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
Scare PewDiePie (TV seriál)
2011 H8R (TV seriál)
2009 Cleveland show (TV seriál)
Glenn Martin DDS (TV seriál)
2008 3Way (TV seriál)
2007 Frank TV (TV seriál)
Room 401 (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Hlubina (S04E02)
2006 Free Ride (TV seriál)
So noTORIous (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Dial M for Monica (S01E09)
2005 Living with Fran (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Neslavná (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)

Dokumentární

1999 Making the Video (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Napálené celebrity (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace