foto

Ilona Bachelier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Vérité si je mens ! Les débuts
Raoul Taburin
2017 Děda mrož
2016 Vincent a konec světa
2015 Au revoir... et à bientôt! (TV film)
2011 Knoflíková válka
2009 Blanche maupas (TV film)
2008 Děti z Timpelbachu
2007 Monsieur Max (TV film)
Předčasná smrt (TV film)
2006 Nos jours heureux

TV seriály

2019 Nina (TV seriál)
Otages (S05E12)
Contretemps (S05E09)
L'Éternel retour (S05E08)
další epizody (6)
2018 Nina (TV seriál)
Au risque d'aimer (S04E05)
D'abord ne pas nuire (S04E04)
Si c'était à refaire (S04E03)
další epizody (5)
2017 Nina (TV seriál)
Un vol sans retour (S03E10)
Celui qui n'a jamais (S03E09)
Résonances (S03E08)
další epizody (9)
2016 Les Grands (TV seriál)
2010 Famille d'accueil (TV seriál)
Pimprenelle (S09E08)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
Un cadeau de la vie (S01E06)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky