foto

Wilson Bethel

  • nar. 24.2.1984 (36 let)
    Hillsboro, New Hampshire, USA

Biografie

Wilson Bethel se narodil umělci Stevu Bethelovi a spisovatelce Joyce Maynard. Wilsonova matka Joyce byla během 80' let velmi populární. Vydávala celonárodně publikovaný sloupek s názvem Domácí záležitosti, kde psala o různých životních příhodách jejich dětí a jejího manžela. Stovky tisíc amerických čtenářů byly obeznámeny s Wilsonovým životem dlouho předtím, než se začal objevovat v televizi jako herec.

Wilson má celkem osm sourozenců. Jeho biologickými sourozenci jsou pouze sestra Audrey (1978) a bratr Charlie (1982). Dále má ještě šest nevlastních sourozenců. Kdyby se nestal hercem, byl by z něho středoškolský učitel angličtiny. K jeho oblíbeným televizním pořadům patří Perníkový táta a Hra o trůny.

elisabeth...

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Infamous (TV film)
2014 Memory 2.0
Skrytá vada
2013 Inside the Box
Not Today
Pasadena
Stupid Hype (TV film)
2012 Odplata Wyatta Earpa
2011 Obviněná (TV film)
Stealing Summers
2008 Tunelové krysy

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
Dancing at Los Angeles (E21)
Merrily We Ride Along (E20)
In the Fights (E19)
další epizody (10)
2019 All Rise (TV seriál)
The Joy from Oz (E11)
Dripsy (E10)
How to Succeed in Law Without Really Re-Trying (E09)
další epizody (11)
2018 Daredevil (TV seriál)
Nový ubrousek (S03E13)
Naposledy (S03E12)
Setkání (S03E11)
další epizody (11)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
It's a Trap (S02E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bond (S11E13)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
Abort (E08)
Flashpoint (E05)
další epizody (7)
Batesův motel (TV seriál)
Norma Louise (S03E06)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
další epizody (9)
2014 American Koko (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Druhá šance (S03E22)
Cedule (S03E21)
další epizody (15)
2013 L.A. Rangers (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Závod (S03E07)
Rodina nade vše (S03E06)
další epizody (20)
Treme (TV seriál)
Dippermouth Blues (S04E03)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)
Jiskření (S02E09)
Zlomená srdce (S02E08)
další epizody (22)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Vánoční soutěž krásy (S01E10)
Pirátský poklad (S01E09)
Nevydařená párty (S01E08)
další epizody (10)
Reception (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
Odložené případy (TV seriál)
Propustka na břeh (S06E05)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Záměna (S03E05)
JAG (TV seriál)
Tým snů (S10E21)
2004 O.C. (TV seriál)
The Telenovela (S01E20)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Memory 2.0
2013 Stupid Hype (TV film)
2011 Give a Shirt PSA

TV seriály

2013 L.A. Rangers (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Give a Shirt PSA

Host

TV pořady

2013 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(40)