foto

James Ransone

  • nar. 2.6.1979 (39 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

James Ransone se narodil v Baltimoru - největším městě státu Maryland v USA dne 2.června roku 1979. Studoval na uměleckotechnické škole „Carver Center for Arts and Technology“ v městě Towson, kde se zajímal především o divadlo, film a hudbu. Po pěti letech školu vystudoval. Pohyboval se v umění především výtvarném a věnoval se stále hudbě. Krátký čas působil v metalové kapele „Early Man“.

Ve svých 27 letech byl zadržen při držení heroinu a dostal pokutu 30 tisíc amerických dolarů tehdy v přepočtu něco okolo půl milionu korun. Tato událost mu poměrně změnila život. James zatím nemá žádné děti ani ženu. Objevovalo se několik spekulací, například poměr s herečkou Chloë Sevigny.

Herecká kariéra odstartovala rokem 1999, kdy si zahrál jednu z vedlejších rolí v seriálu TŘETÍ HLÍDKA. Ještě jako malý kluk, když mu bylo jedenáct se objevil v TV seriálu PRÁVO A POŘÁDEK. Prvním zlomem a zároveň jednou z nejznámnějších rolí se stala účast v seriálu THE WIRE. Zde se objevoval v několika dílech druhé série jako dělník „Ziggy Sobotka“. Poté hrál několik let v Amerických TV seriálech a filmech. Za povšimnutí stojí také jeho role ve snímku SPOJENEC, kde hraje jednoho ze zločinců. V roce 2008 se nám objevuje ve známém válečném TV seriálu GENERATION KILL jako desátník Josh Ray Person. Doposud si James zahrál několik vedlejších rolích některých filmů a amerických seriálů.

Miki8888

Herecká filmografie

Filmy

2019 To Kapitola 2
2018 Family Blood
Write When You Get Work
2017 Cabiria, Charity, Chastity
Gemini
It Happened in L.A.
The Clapper
2016 In a Valley of Violence
Light Up The Night
2015 Bloomin Mud Shuffle
Fun Size Horror: Volume Two
Pan Dokonalý
Sinister 2
The Timber
Transdarinka
2014 Cymbeline
Kristy
Život naruby
2013 Oldboy
Zlomené město
2012 Red Hook Summer
Sinister
Starlet
2011 The Lie
Uzavřený případ
2010 Tři dny ke svobodě
2009 The Perfect Age of Rock 'n' Roll
2008 Maturitní ples
2006 Puccini pro začátečnice
Spojenec
2005 S lehkým srdcem
2004 Chlípnost nade vše
Downtown: A Street Tale
Malachance
2003 Nola
2002 Ken Park
2001 The American Astronaut

TV seriály

2018 Mozaika (TV seriál)
Meet Olivia Lake (E01)
The First (TV seriál)
Near and Far (E08)
The Choice (E07)
Collisions (E06)
další epizody (8)
2016 Bosch (TV seriál)
Follow the Money (S02E08)
Exit Time (S02E07)
Heart Attack (S02E06)
další epizody (8)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
Ann Arbor (E09)
Revelations (E08)
další epizody (10)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Hrdinové a zlosyni (S01E19)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
What's in a Name? (S02E08)
The Friction (S02E07)
I'm Sorry, Who's Yosi? (S02E06)
další epizody (6)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Treme (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Eyes Open (S04E13)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
2006 Jericho (TV seriál)
Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chladivá vášeň (S05E23)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (12)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Two Hundred and Thirty-Three Days (S03E21)
The Greater Good (S03E19)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Deep Vote (S11E24)
2000 Ed (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace