foto

Titus Maccius Plautus

  • nar. Sarsina, Itálie
  • zem. Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Comedy of Errors, The - divadelní hra
1989 The Comedy of Errors (TV film) - divadelní hra
1988 Chvastúň (TV film) - divadelní hra
1987 Comedy of Errors, The (TV film) - divadelní hra
1986 The Boys from Syracuse (TV film) - divadelní hra
1983 Komedie plná omylů (TV film) - divadelní hra
1978 Comedy of Errors, The (TV film) - divadelní hra
Komedija ošibok (TV film) - divadelní hra
Strašidlo (TV film) - divadelní hra
1966 Cestou na fórum se stala divná věc - divadelní hra
1964 Comedy of Errors, The (TV film) - divadelní hra
1960 Lišák Pseudolus (TV film) - divadelní hra
1954 Comedy of Errors, The (TV film) - divadelní hra
1940 The Boys from Syracuse - divadelní hra
1935 Bohové se baví - divadelní hra
Dieux s'amusent, Les - divadelní hra

TV seriály

1963 Festival (TV seriál) - divadelní hra
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Dokumentární

1967 NET Festival (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace