foto

Scott Ellis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Lifesaver (TV film)
2013 Holding Patterns (TV film)
2012 Lady Friends (TV film)
1990 Little Night Music, A (TV film)

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
Cause of Death (E12)
All Rise (TV seriál)
What the Bailiff Saw (E13)
2019 Carol's Second Act (TV seriál)
Merry December 19th (E10)
Fam (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
The Punishment Room (S02E03)
Rozvod (TV seriál)
Losing It (S02E06)
2017 Superior Donuts (TV seriál)
Flour Power (S02E05)
The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Mrs. X at the Gaslight (S01E06)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Pilot (S01E01)
One Big Happy (TV seriál)
2014 Mixology (TV seriál)
Dominic & Kacey (E09)
Neranditelní (TV seriál)
Three's a Crowd (S01E03)
Pants Buddies (S01E02)
Pilot (S01E01)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Brandon (E20)
2013 Dads (TV seriál)
Comic Book Issues (E09)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Hobbies (E04)
Úplně normální (TV seriál)
About a Boy Scout (E20)
2012 Guys with Kids (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
Obama Mama (E04)
2 $ocky (TV seriál)
A jarní prázdniny (S01E19)
A zástoje na jednu noc (S01E18)
A košer dortíky (S01E17)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A problém krásna (S01E07)
A mizející postel (S01E06)
A koňský večírek z devadesátých let (S01E05)
Mad Love (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bulbrouci (S03E06)
Tráva (TV seriál)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Vzhůru nohama (S07E10)
Zápas mezi firmami (S07E07)
další epizody (6)
2010 Running Wilde (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Cizinci na běžeckém pásu (S02E04)
Polibek (S02E02)
Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
Zpátky v rodném městě (S06E10)
Něžná štěňata (S06E08)
další epizody (6)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde je doma? (S01E03)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Podivní přátelé (S01E03)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Automat na léky (S01E11)
Trust Me (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Přirozený řád (S03E20)
Tráva (TV seriál)
Všechno o mé mámě (S05E13)
Šílený pes (S05E10)
Charakteristický klakson (S05E08)
další epizody (5)
2008 Tráva (TV seriál)
Yes I Can (S04E07)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zase v jednom kole (S05E04)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Rozchod (S01E08)
2005 Closer (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Frasier (TV seriál)
Frasierova trojka (S11E20)
Nemyslet na tu pravou (S11E19)
Pojišťovák tě vždy žaluje dvakrát (S11E13)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
Hope & Faith (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Vůně růží a střelného prachu (S11E09)
Vražda v rodině (S11E08)
Honba za zlatými dveřmi (S10E11)
2002 Frasier (TV seriál)
Rebelka bez příčiny (S10E04)
2001 Frasier (TV seriál)
Kariéra v ohrožení (S09E10)
2000 Frasier (TV seriál)
Nový kamarád (S08E07)

Divadelní záznam

2017 A Christmas Story Live! (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1976 Working in the Theatre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce