foto

Sarah Desage

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sedmero dobrodružství Sindibáda
2004 Nesnáší mne
2003 Coyote Beach
2002 Up to the Roof

TV seriály

2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
První zákon (S05E17)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Alfa pes (S08E15)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Jen mimo záznam (S05E03)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace