foto

Pavel Soukup

  • nar. 19.4.1990 (28 let)
    Praha, Československo

Režijní filmografie

Filmy

2017 Domovoj
2015 Lesapán (studentský film)
To není moje sestra! (amatérský film)
2014 Holčička, která neplakala (studentský film)
2013 Pérák (studentský film)
Třída smrti (studentský film)
2011 Blízký přítel (studentský film)
2010 Žrouti (studentský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)
2013 Pionýři hororu (TV seriál)

TV pořady

2018 Zmlsané dějiny (TV pořad)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (4)

    • 3.8.2017  16:41
    Esgalnor
    (hodnocení, komentáře)

    Nemůžu se dočkat nějakého celovečerního filmu, co se hororů týče, v našich končinách je obrovský potenciál - něco málo bylo ukázáno již v Polednici, ale největší "eso" (hororový filmový talent) má v rukávu Pavel Soukup. Tak prosím, doufám, že už dlouho čekat nebudeme.

    • 27.8.2016  12:20
    Extrakritik
    (hodnocení, komentáře)

    Tak tak, pořádnej českej horor. Už aby Lesapán byl volně na youtube.

    • 17.4.2015  18:16
    Petaxis
    (hodnocení, komentáře)

    Chtělo by to nějakej celovečerák.

    • 3.11.2014  08:04
    Campbell
    (hodnocení, komentáře)

    Nejlepší na poli našeho filmu. Třída smrti je jeden z nejlepších krátkometrážních hororů co jsem kdy viděl. A při tom kolik mám hodnocení na profilu to říká hodně. Dejte mu někdo prachy na Péráka.

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace