foto

Pavel Soukup

  • nar. 19.4.1990 (28 let)
    Praha, Československo

Režijní filmografie

Filmy

2017 Domovoj
2015 Lesapán (studentský film)
To není moje sestra! (amatérský film)
2014 Holčička, která neplakala (studentský film)
2013 Pérák (studentský film)
Třída smrti (studentský film)
2011 Blízký přítel (studentský film)
2010 Žrouti (studentský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)
2013 Pionýři hororu (TV seriál)

TV pořady

2018 Zmlsané dějiny (TV pořad)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace