foto

Tristan Quinn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 The Truth About Meat (TV film)
2014 Horizon: Where Is Flight MH370? (TV film)
2012 Masters of Money (TV seriál)
2011 Steve Jobs: Billion Dollar Hippy (TV film)
Zemské jádro (TV film)
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace