foto

Philip Roth

  • nar. 19.3.1933
    Newark, New Jersey, USA
  • zem. 22.5.2018 (85 let)
    Manhattan, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Pražské orgie - kniha
2016 Americká idyla - kniha
Indignation - kniha
2014 The Humbling - kniha
2008 Umírající zvíře - kniha
2003 Lidská skvrna - kniha
1972 Portnoy's Complaint - kniha
1969 Sbohem, město C - kniha
1960 Battle of Blood Island - kniha

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál) - kniha
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace