foto

Alain Figlarz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 L'incident
2014 Borderline (TV film)
2013 Les reines du ring
2012 Paříž jedné noci
96 hodin: Odplata
2011 La glisse
Speciální jednotka
2009 Zombie Apokalypsa
2008 Ca$h
XY
2007 Edith Piaf
Gangsteři
Chrysalis
Scorpion
Studená krev (TV film)
13 m2
2006 Green Hornet, The
L'Entente cordiale
Tygrova brigáda
2005 Hledejte Anthonyho
Utržený ze řetězu
Virgil
Voici venu le temps
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
Válka policajtů
V mysli vraha
2003 Komisař Moulin: Murphyho zákony (TV film)
Smrt na webu
2002 Femme Fatale
Percutés, Les
2001 Confession d'un dragueur
Les inséparables (TV film)
Ta soeur
2000 Le baptême du boiteux (TV film)
Tajemné výstřely
1999 Migrations de Vladimir, Les
1998 École de la chair, L'
Paparazzi
1997 Francorusse

TV seriály

2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Chèvres et chacals (S02E04)
Tous pour un (S02E03)
Seuls contre tous (S02E02)
další epizody (4)
2009 Černá série (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
Tangente (S01E07)
Tarif de groupe (S01E06)
další epizody (8)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Dokumentární

2005 Qui veut la peau d'Olivier Marchal?

TV pořady

2015 Mezi elitními jednotkami (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace