foto

Mason Pettit

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Secret Lives of Husbands and Wives (TV film)
2012 Pervertigo
2010 Jack se chystá vyplout
2009 The Flying Scissors

TV seriály

2017 Epizody (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
Ztracena při akci (S04E13)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Náprava příkoří (S04E18)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lessons Learned (S14E08)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Spirited Away (S01E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dirty (S12E14)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Golden Boy (E02)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nájemný vrah (S07E12)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
In Each One a Savior (E08)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Nepokoušej štěstí (S06E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Outsider (S08E12)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Soudci (S04E23)
Právo a pořádek (TV seriál)
License to Kill (S15E17)

Dokumentární

2009 Nejděsivější místa Ameriky (TV seriál) - vyp.
2007 Auto budoucnosti (TV seriál)
2002 True Originals (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Ráj jídla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky