foto

Mason Pettit

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Secret Lives of Husbands and Wives (TV film)
2012 Pervertigo
2010 Jack se chystá vyplout
2009 The Flying Scissors

TV seriály

2015 Lovci zločinců (TV seriál)
Ztracena při akci (S04E13)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Náprava příkoří (S04E18)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lessons Learned (S14E08)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Spirited Away (S01E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dirty (S12E14)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Golden Boy (E02)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nájemný vrah (S07E12)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nepokoušej štěstí (S06E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Outsider (S08E12)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Soudci (S04E23)

Dokumentární

2009 Nejděsivější místa Ameriky (TV seriál) - vyp.
2007 Auto budoucnosti (TV seriál)
2002 True Originals (TV seriál)

TV pořady

2007 Ráj jídla (TV pořad) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace