foto

Ulrike Folkerts

  • nar. 14.5.1961 (59 let)
    Kassel, Hesensko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Katie Fforde: Ein Haus am Meer (TV film)
Tatort - Leonessa (TV film)
2019 Rosamunde Pilcher: Schwiegertöchter (TV film)
Tatort - Die Pfalz von oben (TV film)
Tatort - Maleficius (TV film)
2018 Tatort - Kopper (TV film)
Tatort - Vom Himmel hoch (TV film)
Tatort - Waldlust (TV film)
2017 Ať žije Eileen! (studentský film)
Tatort – Babbeldasch (TV film)
2016 Rose
Tatort - Du gehörst mir (TV film)
2015 Das goldene Ufer (TV film)
Tatort - Die Sonne stirbt wie ein Tier (TV film)
Tatort - Roomservice (TV film)
Tatort – LU (TV film)
2014 Léto v Amsterdamu (TV film)
Tatort - Blackout (TV film)
Tatort - Zirkuskind
2013 Globální hráč
Spieltrieb
Tatort - Freunde bis in den Tod (TV film)
Tatort - Kaltblütig (TV film)
2012 Tatort - Der Wald steht schwarz und schweiget (TV film)
Tatort - Tödliche Häppchen (TV film)
2011 Restrisiko (TV film)
Stadtgeflüster - Sex nach Fünf (TV film)
Tatort - Im Abseits (TV film)
Tatort - Tod einer Lehrerin (TV film)
Tatort - Tödliche Ermittlungen (TV film)
2010 Tatort - Der Schrei (TV film)
Tatort - Hauch des Todes (TV film)
Tatort - Tod auf dem Rhein (TV film)
2009 Die Rebellin (TV film)
Láska za jiných okolností (TV film)
Sores & Sîrîn
Tatort - Kassensturz (TV film)
Tatort - Tödlicher Einsatz (TV film)
Tatort - Vermisst (TV film)
2008 Tatort - Der glückliche Tod (TV film)
Tatort - Schatten der Angst (TV film)
Willkommen zuhause (TV film)
2007 Ich bin eine Insel (TV film)
Tatort - Die dunkle Seite (TV film)
Tatort - Fettkiller (TV film)
Tatort - Roter Tod (TV film)
Tatort - Sterben für die Erben (TV film)
2006 Tatort - Der Lippenstiftmörder (TV film)
Tatort - Nachtwanderer (TV film)
Tatort - Revanche (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2005 Die Leibwächterin (TV film)
Tatort - Am Abgrund (TV film)
Tatort - Letzte Zweifel (TV film)
Tatort - Ohne Beweise (TV film)
2004 Tatort - Abgezockt (TV film)
Tatort - Gefährliches Schweigen (TV film)
Tatort - Große Liebe (TV film)
2003 Mutti - Der Film
Polizeiruf 110 - Die Schlacht (TV film)
Tatort - Leyla (TV film)
Tatort - Romeo und Julia (TV film)
Tatort - Schöner Sterben (TV film)
2002 Tatort - Flashback (TV film)
Tatort - Schrott und Totschlag (TV film)
2001 Místo činu: Ludwigshafen - Dobří přátelé (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Záchvat násilí (TV film)
Tatort - Der Präsident (TV film)
Tatort - Fette Krieger (TV film)
2000 Místo činu: Ludwigshafen - Chladnokrevně (TV film)
Tatort - Der schwarze Ritter (TV film)
Tatort - Die kleine Zeugin (TV film)
Tatort - Kleine Diebe (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
Männer und andere Katastrophen (TV film)
Stahlnetz - Der Spanner (TV film)
Tatort - Kriegsspuren (TV film)
Tatort - Mordfieber (TV film)
Tatort - Offene Rechnung (TV film)
1998 Místo činu: Ludwigshafen - Andělíček letí (TV film)
Sechs Schüsse auf einen Minister (TV film)
Tatort - Jagdfieber (TV film)
1997 Corinna Pabst - Fünf Kinder brauchen eine Mutter (TV film)
Der kleine Unterschied (TV film)
Tatort - Nahkampf (TV film)
Tatort - Tod im All (TV film)
1996 Místo činu: Ludwigshafen - Vražda v pitevně (TV film)
Tatort - Schlaflose Nächte (TV film)
Tatort - Schneefieber (TV film)
1995 Bismarckpolka
Glück auf Kredit (TV film)
Leihmann, Der
Nur über meine Leiche
Tatort - Die Kampagne (TV film)
1994 Tatort - Der schwarze Engel (TV film)
1993 Tatort - Die Zärtlichkeit des Monsters (TV film)
1992 Klinik des Grauens
Místo činu - Falešná láska (TV film)
1991 Místo činu - Smrt v řezačce (TV film)
Unter Kollegen (TV film)
1990 Místo činu - Schůzka (TV film)
Wenn du mich fragst ... (TV film)
1989 Ein Prachtexemplar (TV film)
Místo činu - Nová komisařka (TV film)
1987 Mädchen mit den Feuerzeugen, Das

TV seriály

2020 Slowed Down (TV seriál)
2019 Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (TV seriál)
O tuhle realitu nemám zájem (S01E04)
Neúspěch nebrat (S01E03)
Život není fér, zvykej si (S01E02)
další epizody (4)
2014 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Dvojník (E11)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Klidné vody jezera (E01)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Gefährliche Fracht (S01E01)
Kommissar Schimpanski (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Gletscherclan, Der (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2020 Unbekannte Helden: Widerstand im Sudwesten (TV film)
2017 Guardians of Heritage - Hüter der Geschichte (TV seriál)
2016 1000. Tatort - Sonntagsmörder (TV film)
2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1994 Höchstpersönlich (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky