foto

Mira Bartuschek

  • nar. 17.2.1978 (42 let)
    Krefeld, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lautlose Tropfen (TV film)
2018 Chaos-Queens - Lügen, die von Herzen kommen (TV film)
Kinderüberraschung (TV film)
Léto v Oxfordu (TV film)
Zur Hölle mit den Anderen (TV film)
2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sardinien (TV film)
2016 Was kostet die Liebe? - Ein Großstadtmärchen (TV film)
Z očí do očí
2015 Inga Lindström: Dej šanci lásce (TV film)
Mutter auf Streife (TV film)
2013 Královské intriky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska nad propastí (TV film)
2012 Flirtcamp (TV film)
2011 Hory znají pravdu (TV film)
Resturlaub
Sen se stává skutečností (TV film)
2010 Auf Doktor komm raus (TV film)
Um Himmels Willen - Weihnachten unter Palmen (TV film)
2009 Eine Liebe in Venedig (TV film)
Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
Saze štěstí (TV film)
2008 Finnischer Tango
Himmlischer Besuch für Lisa (TV film)
Meine Mutter, mein Bruder und ich!
Willkommen zuhause (TV film)
2007 Küss mich, Genosse! (TV film)
2006 Koruna pro Isabellu (TV film)
Mörderische Erpressung (TV film)
2005 Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
2004 Aus der Tiefe des Raumes
Die Versuchung (TV film)
2003 Doppelter Einsatz - Kidnapping (TV film)
Ganz und gar
2000 Crazy
Pozvánka k vraždě (TV film)

TV seriály

2020 Dunkelstadt (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Bielefeld 23 (E66)
2018 Falk (TV seriál)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Ženy v pokušení (E14)
Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau des Freundes (E56)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Das schwarze Schaf (S09E03)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Běsnící srdce (S03E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Damenwahl (S08E14)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Bella Block (TV seriál)
Das Glück der Anderen (E20)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Smrt v cizině (E10)
Falešní přátelé (E09)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky