foto

Mira Bartuschek

  • nar. 17.2.1978 (40 let)
    Krefeld, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chaos-Queens - Lügen, die von Herzen kommen (TV film)
Ein Sommer in Oxford (TV film)
Kinderüberraschung (TV film)
Zur Hölle mit den Anderen (TV film)
2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sardinien (TV film)
2016 Z očí do očí
2015 Inga Lindström: Dej šanci lásce (TV film)
Mutter auf Streife (TV film)
Was kostet die Liebe? - Ein Großstadtmärchen (TV film)
2013 Ein starkes Team - Die Frau des Freundes (TV film)
Královské intriky (TV film)
Lilly Schönauer: Ženy v pokušení (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska nad propastí (TV film)
2011 Flirtcamp (TV film)
Hory znají pravdu (TV film)
Resturlaub
Sen se stává skutečností (TV film)
2010 Auf Doktor komm raus (TV film)
Um Himmels Willen - Weihnachten unter Palmen (TV film)
2009 Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
Liebe in Venedig, Eine (TV film)
Saze štěstí (TV film)
2008 Finnischer Tango
Himmlischer Besuch für Lisa (TV film)
Meine Mutter, mein Bruder und ich!
Willkommen zuhause (TV film)
2007 Küss mich, Genosse! (TV film)
2006 Bella Block - Das Glück der anderen (TV film)
Koruna pro Isabellu (TV film)
Mörderische Erpressung (TV film)
2005 Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
2004 Aus der Tiefe des Raumes
Die Versuchung (TV film)
2003 Doppelter Einsatz - Kidnapping (TV film)
Ganz und gar
2001 Případy profesora Capellariho: Falešní přátelé (TV film)
Případy profesora Capellariho: Smrt v cizině (TV film)
2000 Crazy
Pozvánka k vraždě (TV film)

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Běsnící srdce (S03E04)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace